Annonse
Annonse
MC-avisa

I dag starter Straand Treffet!

Her er programmet

Straand Treffet arrangeres i år for 6. gang og alle motorsyklister inviteres til Vrådal, i hjertet av Telemark, 15. - 17. september. Det forventes mange besøkende og det legges ned mye arbeid for at det skal bli nok et vellykket treff.

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2023 kl 11:31

Treffsjef Trond Olsen (høyre), opphavsmannen Ole-Andreas Isdahl og direktør Lars Arne Straand er klar for årets Straand Treff!

Treffsjef Trond Olsen (høyre), opphavsmannen Ole-Andreas Isdahl og direktør Lars Arne Straand er klar for årets Straand Treff!

Arrangørene har sørget for et godt faglig program, god representasjon av ulike motorsykkelmerker og muligheter for turkjøring med guide. Det er 13 forhandlere/ importører som stiller med helt nye motorsykler til prøvekjøring. Samtidig som prøvekjøringen går gjennom hele dagen lørdag og frem til lunsj søndag, er det et fullspekket program gjennom hele helgen. Det er også mulig å bli med på guidede motorsykkelturer i et utvalg av HubRiding rutene som er laget ved hotellet. I år også er det med et ekstra fokus på trafikksikkerhet. Se programmet nederst.

HD og Royal Enfield kommer, kommer du...

HD og Royal Enfield kommer, kommer du...

Hittil har disse bekreftet at de deltar på Straand Treffet 2023:
- Alf Graarud Motor, Sarpsborg
- AMD Motorsykler
- Arena MC, Sandnes
- Asker MC
- Big Twin, Moss/ CBP, Skien
- Ducati Egberg, Trondheim
- Ducati Scandinavia
- H-D Europa
- H-D Vestfold
- Helite (MC airbagvest), Kongsberg
- HØR (MC ørepropper), Oslo
- Lazy Boyz, Oslo
- Løvaas Motor, Holmestrand
- Monsterbike, Drammen
- Motorteknikk, Kr.sand
- Speed Motorsenter, Sandefjord
- Førerutvikling.no
- NAF MC
- NMCU
- MC Forum Vestfold/Telemark inkl. Statens Vegvesen
- WIMA

Wima kommer, kommer du...

Wima kommer, kommer du...

– Vi er stolt over å ha et godt faglig program og et bredt spekter av motorsykkelmerker representert på treffet, sier Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet. Grunnlaget for treffet er basert på et godt samarbeid med forhandlerne og importørene, som tar meg seg alle disse flotte syklene til Vrådal. Faglig blir det råd om gode og riktige kjøreteknikker ved Tore Johansen, rådgiver for Trafikkforum og trafikklærer på AB Trafikkskole i Bærum. Han er også medforfatter av boken Motorsykkel, lærebok for motorsykkel. Vi får også et godt innlegg fra Hans Kristian Jørgensen som kjører paramedic på to hjul og er operativ innstasleder i Oslo. Temaet hans blir blålys, livsstil, helseomsorg på flere plan og noen historier fra utallige mil på motorsykkel. MC forum Vestfold og Telemark, som deltar for første gang i år, vil fortelle om arbeidet de gjør, og hva fokusområdene er. Det blir blant annet en dialog om hva som skal til for å sikre motorsykkelveiene bedre for å understøtte nullvisjonen. Birgit Sannes vil gi oss innblikk i noen av sine turer, tema blir Grense Jacobselv, India eller Marokko – gjør det! Den faglige delen fredag avsluttes med et skråblikk på årets modeller. Utover lørdag blir det spennende miniforedrag på plassen, dette er også nytt for i år.

– For oss er Straand Treffet blitt en utrolig gøy tradisjon og et viktig arrangement i vårt årshjul, sier Katrine Straand, hotellsjef og 5. generasjon vertskap ved Straand Hotel. Vi gleder oss til å ønske hver eneste en av dere velkommen til Straand Treffet 2023. La oss gjøre dette til en uforglemmelig helg sammen! Husk at det er fult mulig å besøke treffet på dagstur og at deltagelse på det sosiale og faglige programmet er åpent for alle selv om man ikke bor på hotellet. Dette er et treff for alle. Jeg vil også bruke anledningen til å takke alle utstillere, de frivillige, våre ansatte på hotellet og staben for treffet som gjør en solid innsats for at vi skal kunne gjennomføre et treff som dette.

Treffsjef Trond Olsen, hotellsjef Katrine Straand og Direktør Lars Arne Straand er godt fornøyd med årets program.

Treffsjef Trond Olsen, hotellsjef Katrine Straand og Direktør Lars Arne Straand er godt fornøyd med årets program.

– Vi gleder oss til årets Straand Treff. Vi er begeistret for den voksende interessen for Straand Treffet hvert år. Vår hensikt er å tilby en plattform der motorsyklister kan ha det hyggelig sammen, prøvekjøre de nyeste modellene, og også lære viktige aspekter ved kjøring og sikkerhet. Gjester som trenger overnatting kan bo på hotellet, på hytter, i leiligheter, bli kjent rom sammen med andre eller i telt på området nedenfor hotellet. Når det blir fullt hos oss er det en rekke overnattingsmuligheter i Vrådal og regionen som vi kan anbefale, så her er det bare å ta kontakt, sier Lars Arne Straand, adm. direktør på Straand Hotel. Vi vet også at mange venne- og venninnegjenger tar turen til Vrådal og gjerne bor i private hytter spredt over hele regionen denne helgen.

For de som ønsker å gjøre Straand Treffet til en helgetur oppfordres til å bestille så fort som mulig, da det normalt fylles raskt opp.

For ytterligere informasjon, se https://straand.no/straandtreffet/ eller kontakt direkte på straand@straand.no eller +47 35 06 90 00.

– Alle er velkomne, avslutter treffsjef Trond Olsen.

Nye spennende foredrag planlagt på utesena, her fra tidligere prisutdeling.

Nye spennende foredrag planlagt på utesena, her fra tidligere prisutdeling.

Praktiske forhold som overnatting m.m.
For bestilling av overnatting på hotel, i leiligheter, hytte, bli kjent hytte eller telt: +47 35 06 90 00 (Åpent hele døgnet), Adresse Kviteseidvegen 1698, 3853 Vrådal. Epost: straand@straand.no

Fredag 15. september
Kl. 15.00 og utover: Velkommen og innsjekk
Kl. 17.00 – 18.00: Velkommen til Straand Treffet, mingling og sosial velkomst, «støttepils» i konferansesalen, Vrådalssalen.

Kl. 18.00: Velkommen til Straand Treffet 2023 Ved treffsjef Trond Olsen, fagansvarlig for Straand Treffet Bjørn Richard Johansen og adm. direktør ved Straand Hotel Lars Arne Straand.

Kl. 18.10: Gode og riktige kjøreteknikker. Råd og eksempler Ved Tore Johannessen, rådgiver for Trafikkforum og trafikklærer på AB Trafikkskole i Bærum. Medforfatter av boken: Motorsykkel, lærebok for motorsykkel. Introduksjon av innlegget ved Trond Olsen, treffsjef.

Kl. 18.45: Paramedic på 2hjul – blålys, livsstil og helseomsorg på flere plan. Hans Kristian Jørgensen – operativ innstasleder Helse i Oslo tenker helse i flere plan. Og så kjører han MASSE motorsykkel. www.bikerkost.no. Introduksjon av innlegget ved Trond Olsen, treffsjef.

Kl. 19.00: Pause

Kl. 19.15: MC forum Vestfold/Telemark – motorsykkelistens egen «fagetat»? – sikrere motorsykkelveier basert på nullvisjonen – i praksis. Introduksjon av innlegget ved Trond Olsen, treffsjef.

Kl. 19.30: «Grense Jacobselv, India eller Marokko – gjør det !» Birgit Sannes gir oss innblikk i noen av sine turer Introduksjon av innlegget ved Trond Olsen, treffsjef.

Kl. 19.50: «Drømmer realiseres i Telemark» Video fra Haakon Introduksjon av innlegget ved treffsjef Trond Olsen og NK Haakon Olaisen.

Kl. 19.55: «Ole Ohm går amok over årets nyheter». OA og BjR og 3 av årets mc nyheter. Introduksjon av innlegget ved treffsjef Trond Olsen.

Kl. 20.15 og utover: Middag.

Kåre Valderhaug med flere på toppen av Vrådal Panorama.

Kåre Valderhaug med flere på toppen av Vrådal Panorama.


Lørdag 16. september:

Kl. 08.00 og utover: Frokost.

Kl. 08.30: Panorama tur for «Early birds» – vi kjører til toppen av Vrådal. Ca. 12 minutters tur – for foto og kaffe. Retur igjen til kl. 09.00. Deretter passer det ypperlig med frokost for de som har deltatt på Early Birds, om du ikke fikk tid til det fra 08.00 – 08.30.

A) Prøvekjøring for de som ønsker det gjennom hele dagen.

B) Hubriding – utkjøring av grupper som markeres på plassen.

C) Eget program – som du selv står for gjennom dagen. Spør oss gjerne om tips til kjøreturer og annet i området.

Kl. 11.00: «Motorsykkelpizza – MC-kokk i praksis» – Ute på plassen.

Det ryker av pipa på pizzaovnen til Hans Kristian Jørgensen Pizzasamtale med treffsjef Trond Olsen.

Kl. 12.00 – 13.00: Lunsj.

Kl. 13.00: «Jo større, jo bedre – eller?» – Ute på plassen Tore Johannessen gir oss litt å tenke på før valg av motorsykkel I samtale med treffsjef Trond Olsen og Ole Andreas Isdahl.

Kl. 14.30: «Blir veien mot nullvisjonen til mens vi går – eller bør vi kjøre?» – Ute på plassen Samtale mellom interesseorganisasjonene og veiaktørene. I samtale med treffsjef Trond Olsen og Bjørn Richard Johansen.

Kl. 16.00: Sosialt samvær på hotellet og veranda Vi samles til sosialt samvær på terrassen og i hotellet.

Kl. 19.00 og utover: Middag.

Monsterbike kommer, kommer du...

Monsterbike kommer, kommer du...

Søndag 17. september:
Kl. 08.00 og utover: Frokost

Kl. 09.00: Panorama tur for «Early birds» – vi kjører til toppen av Vrådal. Ca. 12 minutters tur – for foto og kaffe. Retur igjen til kl. 09.30. Deretter passer det ypperlig med frokost for de som har deltatt på Early Birds, om du ikke fikk tid til det fra 08.00 – 09.00.

Kl. 09.00 og utover: Prøvekjøring av nye sykler. Skjema for å prøve sykler fylles ut i sekretariatet som du finner ute på plassen/i tilknytning til resepsjon.

Kl. 13.00: Avslutning av prøvekjøring og Straand treffet for denne gangen. Kjør klokt hjemover!

Annonse
Annonse