Annonse
Annonse
MC-avisa

2 nye fargeskjema for Fireblade – i England

Honda har akkurat sluppet sin ikoniske Fireblade i to nye fargeskjema: Den ene er den trefargede TT Special, den andre en helsort affære. TT Special har fått Hondas race farger rødt, hvitt og blått – akkurat som på John McGuinness sin racer. I tilegg har den Akrapovic lyddemper, Gilles clutch og bremsehåndtak, Gilles kjedejustering, paddockstand festepunkter og crashpads. Galfer rustfrie bremseskiver er også på plass. Den sorte er utstyrt med de samme hendlene og skivene, men har røkfarget kåpeg

Publisert:

Honda har akkurat sluppet sin ikoniske Fireblade i to nye fargeskjema: Den ene er den trefargede TT Special, den andre en helsort affære.

TT Special har fått Hondas race farger rødt, hvitt og blått – akkurat som på John McGuinness sin racer. I tilegg har den Akrapovic lyddemper, Gilles clutch og bremsehåndtak, Gilles kjedejustering, paddockstand festepunkter og crashpads. Galfer rustfrie bremseskiver er også på plass.

Den sorte er utstyrt med de samme hendlene og skivene, men har røkfarget kåpeglass, deksel over baksetet og hugger i karbonfiber.

Nick Campolucci fra Honda i UK sier: "Den sorte er tatt frem for å vise at det ikke er nødvendig med glitter og stas for at Fireblade skal være det den er: En sykkel som er en fryd å kjøre og som har topp ytelser på bane. TT Special er en hyllest til den utrolige suksessen Fireblade fortsatt har: Banerekordene på Isle of Man settes med Fireblade med monoton regelmessighet."

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

Klikk på et nøkkelord for å vise andre relevante artikler.

Annonse
Annonse