Annonse
Annonse
MC-avisa

Ny Yamaha Tracer 700

De første offisielle bildene av Yamahas nye Tracer 700 er nå tilgjengelige. Sykkelen er basert på MT-07 chassiset, og Yamaha sier den vil tilføre mer anvendelighet enn modellbrødrene. Sykkelen er en mindre slektning av den eksisterende tresylindrede 900 Tracer og har samme oppreiste kjørestilling, styrekåpe og enkelte reviderte mekaniske deler. Resultatet er en sykkel som gjør det lettere å tilbakelegge store avstander. Familielikheten med Tracer 900 er tydelig, selv om frontlyktene og kåpen er

Publisert:

De første offisielle bildene av Yamahas nye Tracer 700 er nå tilgjengelige. Sykkelen er basert på MT-07 chassiset, og Yamaha sier den vil tilføre mer anvendelighet enn modellbrødrene. Sykkelen er en mindre slektning av den eksisterende tresylindrede 900 Tracer og har samme oppreiste kjørestilling, styrekåpe og enkelte reviderte mekaniske deler. Resultatet er en sykkel som gjør det lettere å tilbakelegge store avstander. Familielikheten med Tracer 900 er tydelig, selv om frontlyktene og kåpen er litt forskjellige.

Motoren er den samme 75 hesters tosylindrede som sitter i MT-07, men svingarmen er 50 mm lenger og gir en hjulavstand på 1450 mm. Dette sies å øke stabiliteten når sykkelen kjøres med passasjer og oppakning. Fjæringen er også endret for å møte endringene i geometrien. Noe av det viktigste med denne sykkelen er vekten: Kjøreklar veier den nøysomme 196 kilo.

Rammen er en stålrørsramme som er utviklet fra MT-07 plattformen. Designet er minimalistisk, og MT-07 serien har opparbeidet seg et renommé for kjappe, lette kjøreegenskaper. Fjæringen har 130 mm vandring foran og bak. Bremsene er 2 stk 282 mm skiver foran med 4-stemplede kalipere. Bak sitter en 245 mm skive. ABS er standard.

Tracer 700 leveres i tre forskjellige farger: Rød, blå og sort.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

Klikk på et nøkkelord for å vise andre relevante artikler.

Annonse
Annonse