Annonse
Annonse
MC-avisa

MC Touring Camp i Danmark blir gjenåpnet!

MCTC-styret er svært glade for å kunngjøre at MC Touring Camp er nå åpnet igjen for besøkende.

Publisert:

Sist oppdatert: 07.07.2023 kl 14:59

Fredag ​​30. juni kl. 12.00 gjenåpnet MC Touring Camp Danmark med et nytt lederpar, Kent og Linda, bak disken. Begge er først og fremst motorsyklister, på godt og vondt. Linda er utdannet melkebonde og har jobbet med mat hele sitt yrkesaktive liv, mens Kent er utdannet maskinist. Kent har også vært del av det tidligere aktive styret i Fyns MC Festival. Paret gleder seg til oppgaven:

"Vi er både åpne, positive, og optimistiske i tilnærmingen og har en god sans for humor. Vi er klar over at stillingen krever mange timer i løpet av sesongen, og at leiren ikke kan avvikles uten frivillige. Vi vil i størst mulig grad bruke og utvikle samarbeid med alle frivillige basert på deres evner og interesser."

På matfronten blir det frokost, pølser og annet snacks utover dagen, og middag blir bestående av en enkelt dagens rett (bestemors mat), slik at ingen går rundt med tom mage.

Fremtidige tiltak
Det jobbes med nye ideer for Campens fremtid, som på sikt skal etableres:
- verksted for mindre reparasjoner av motorsykler
- halvpensjon (frokost og middag) kan bestilles ved booking.
- arrangementer både i sesong og utenfor sesong, f.eks. Julaften/nyttår

Vi ser frem til å ønske dere velkommen som brukere til Campen, og håper dere ønsker både de nye lederne og de nye tiltakene velkommen!

Mer info finner du på deres nettside: https://www.mctc.dk/

Annonse
Annonse