Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre "Gekko" Haga hardt straffet for feil i Andorra

Den 24 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes kom på en 7. plass lørdagens og en 6. plass i søndagens VM løp i Andorra. Fjorårets verdensmester i Trial2 mistet derfor poeng til teten sammenlagt og er 32 poeng bak lederen. Fremdeles på en 5. plass sammenlagt. Det er nå kjørt 10 av 14 løp i VM utendørs.

Publisert:

Sondre «Gekko» Haga på sykkelen og hans minder Ramon.

Sondre «Gekko» Haga på sykkelen og hans minder Ramon. Foto: Team Gekkotrial

Hardt straffet for feil
-Nivået var svært lett i seksjonene i helgen. Da går antall prikker betydelig ned og selv med bare 9 prikker søndag ble det en 6. plass på meg, med bare 2 prikker opp til sølvet. Da blir det lite rom for feil. Jeg fikk en 3er i seksjon 7 på første runden i dag. Den koster meg pall plassen i dag. Resten av løpet kjører jeg veldig bra, tett opp mot mitt beste. Men det er sånn det er, jeg kan ikke gjøre slike feil hvis jeg skal på pallen. Jeg må ta med meg det positive i fra kjøringen i helgen og fortsette treningen, sier Sondre «Gekko» Haga

En veldig spennende dag
-Sondre kjørt veldig bra hele helgen. Han gjør en feil hver av dagene som koster han pall plassene. Men det er lite å gjøre med det. Det er bare å ta av seg hatten for de som klarer å unngå feilene. Vi ser at det ofte er våre engelske konkurrenter som gjør det best når nivået blir i den lette enden. Vi vet at de er gode på dette, sier manager og far Martin Haga

Hjem til Norge
- Neste løp er NM utenfor Oslo om to uker. Jeg skal ha en uke hjemme først. Det skal bli godt med litt tid til kjæreste og familie i tillegg til en del sponsor arbeid og trening, sier Sondre «Gekko» Haga