Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga fikk to 5. plasser i Frankrike i helgen

Trial2 verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska kjørte løp både fredag og lørdag kveld og fikk 5.plass begge dager. Løpet ble kjørt i Franske Chambery. Det var fullsatt sal begge dager og en fantastisk stemning.

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2023 kl 12:18

En veldig bra første runde fredag
-På første runden fredag kjørte jeg veldig bra og kom på 4. plass, med likt antall prikker som 3. plassen.
Dessverre leverte jeg ikke like bra på runde to så det endte med en 5. plass totalt på fredagen.
På lørdag fikk jeg 5. plass begge rundene og endte på en 5 plass. Jeg er brukbart fornøyd med kjøringen min totalt sett, men har enda noe å gå på for å bli helt fornøyd, sier Sondre «Gekko» Haga.

Sondre er stabil
-Sondre leverer stabilt bra kjøring og det er veldig små marginer for å klatre en eller to plasser.
Han må være tålmodig og fortsette å jobbe hardt med de rette tingene så fortsetter han den fine utviklingen og resultatene vil komme, sier Manager og Far Martin Haga.

X-Trial VM starter neste helg
- Det er neste helg alvoret starter. Da er det første VM runde innendørs på søndag i Barcelona.
Det er der jeg har basen min og det blir nesten som hjemmebane, sier Sondre «Gekko» Haga